Din Kiropraktor

Boka tidVälkommen till Din Kiropraktor, ditt självklara val när du vill ha professionell hjälp i Falkenberg. Till oss vänder du dig med smärta eller nedsatt funktion från rörelseapparaten.

Kliniken finns lättillgänglig i fräscha lokaler i Borgmästargården vid Rådhustorget. Du kan nå oss på telefon 0346-133 33.


Hos oss träffar du legitimerade kiropraktorerna Julia Haraldsson och Anna Öhman Karlsson, massageterapeut Magdalena Karlsson och medicinsk massageterapeut Ebba Pettersson samt pilatesinstruktör Karin Fagerblom. Vi finns till hands för att hjälpa dig att må så optimalt som möjligt.

Ung, som gammal är välkommen till Din Kiropraktor. Vi arbetar med klassisk, evidensbaserad kiropraktik med fokus på att förbättra funktionen i samarbetet mellan kroppens leder, muskler och nervsystem.

Din kiropraktor finns på Facebook. ”Gilla” gärna om du vill följa med vad som händer på kliniken och vill få allmänna tips & råd.

Varmt välkommen!

AKTUELLT:

I förra veckan var Din kiropraktor på kurs. Något klokare är vi nu tillbaka på kliniken och ivriga att hjälpa så många falkenbergare vi kan! ...

I förra veckan var Din kiropraktor på kurs. Något klokare är vi nu tillbaka på kliniken och ivriga att hjälpa så många falkenbergare vi kan!