Olika tjänster

Föreläsning

Vi kommer gärna till ditt arbete eller din förening och föreläser om rygghälsa, stretch, skärmhälsa, ergonomi eller något annat som ni finner intressant. Kontakta Din kiropraktor så löser vi smidigt ett tillfälle då vi kan komma till er.

Dagarna runt 16 oktober (Ryggens dag) åker våra kiropraktorer ideellt ut till skolorna i Falkenbergs kommun och berättar om rygghälsa & ergonomi kring skärmar. Kontakta oss om du önskar att vi kommer till just er skola.

Ergonomibesök

Upplever ni svårigheter att veta hur vissa arbetsmoment bör utföras för att minimera risken för fysisk överbelstning är det dags att boka någon av våra kiropraktorer att göra ett besök hos er för en ergonomisk genomgång av arbetsdagens moment för att kunna få tips på möljiga förbättringar.

När du bokar tid hos oss är det viktigt att du bokar den besökstyp som passar bäst för dina nuvarande besvär:

Nybesök kiropraktik & Nybesök barn/student

För dig som inte har varit hos oss någon gång förut. Barn och studenter erhåller rabatt vid sina besök. Barn är du som är <15 år gammal. Är du över 15 år gammal anses du vara student om du fortfarande utbildar dig.

Nytt besök tidigare patient

För dig som har varit patient hos oss tidigare, men där det gått mer än ett år sedan ditt senaste återbesök ELLER om du söker oss för en ny typ av besvär. Gäller både barn och vuxna.

Återbesök kiropraktik & Återbesök barn/student samt gravid

Din kiropraktor informerar dig om vilken typ av besök du bör boka vid återbesök. Barn är du som är <15 år gammal. Är du över 15 år gammal anses du vara student om du fortfarande utbildar dig.

Återbesök DUO (två personer), 30 min

Bokar du ett Återbesök DUO som hittar vårt bokningssystem en tid ledig som är lagom för antingen två barn/studenter, ett barn & en vuxen eller två vuxna. Priset för besöken beräknas på den typ av återbesök kiropraktorn bedömer era besök att vara (student, vuxen, barn).

Återbesök FAMILJ (tre personer), 60 min

Bokar du ett Återbesök DUO som hittar vårt bokningssystem en tid ledig som är lagom för antingen två barn/studenter och en vuxen eller ett barn och två vuxna. Priset för besöken beräknas på den typ av återbesök kiropraktorn bedömer era besök att vara (student, vuxen, barn).